مشتاق نیوز

بررسی خبر به صورت مشتاقانه

مشتاق نیوز

بررسی خبر به صورت مشتاقانه

ویژگی های بیولوژیکی

يكشنبه, ۹ خرداد ۱۴۰۰، ۰۶:۲۹ ب.ظ

پس از خرید بچه ماهی خاویار خواهید دید که در ماهی های خاویاری موجود غشاهای آبشش به استخوان متصل می شوند. دهان عرضی و لب پایین با شکاف در وسط. هالترها یا صاف یا کمی لبه دار هستند. طول پوزه بسیار متغیر است هر کدام توسط چندین سل خاتمه می یابد. قیافه های نمونه های جوان به وضوح منتقل می شود ، اما در نمونه های بزرگسال وجود ندارد. صفحات استخوانی کوچک و بیشماری در میان ردیف های ناوبری پراکنده شده اند. تنوع زیادی در رنگ آمیزی وجود دارد: از خاکستری روشن تا قهوه ای تیره در پشت و پهلوها و از سفید تا مایل به زرد در قسمت زیرین.

پیشینه تاریخی

از دهه 1940 ، این گونه به دلیل خاصیت پلاستیکی بودن مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. در دهه 1950 ، آزمایشاتی برای معرفی گونه ها به مناطق مختلف آب باز (دریای بالتیک) یا مناطق بسته (دریاچه ها) انجام شد. کشاورزی این گونه از اتحاد جماهیر شوروی سابق در دهه 1970 آغاز شد. در این زمان بود که اولین افراد (از والدینی که از رودخانه لنا سرچشمه گرفته بودند) به عنوان یک مدل بیولوژیکی در متن برنامه همکاری علمی فرانسه و اتحاد جماهیر شوروی ، وارد فرانسه شدند. از آن زمان ، پراکندگی گونه ها تسریع شده است و علاوه بر فدراسیون روسیه (کشور مبدا آن) شناخته شده است که در اروپا (بلژیک ، فرانسه ، ایتالیا ، آلمان ، مجارستان ، لهستان و اسپانیا) ، آمریکا وجود دارد (ایالات متحده ، اروگوئه) و آسیا (چین). به احتمال زیاد در سایر کشورها نیز وجود دارد ، حداقل در ظرفیت تجربی. این گونه همچنین مورد هیبریداسیون قرار گرفته است.

تعداد کمی از شرکت ها کل چرخه تولید را پوشش می دهند و تمام محصولات ممکن را به بازار عرضه می کنند. بعضی فقط تخم و یا آلوین تولید می کنند. دیگران در تولید ماهی برای گوشت تخصص دارند. در بسیاری از کشورهای غربی ، خاویار به هدف اصلی پرورش ماهیان خاویاری تبدیل شده است.

کشورهای اصلی تولید کننده

نقشه نشان داده شده در زیر از داده های آماری FAO برای این گونه ساخته شده است. فعالیت های کشاورزی و خرید بچه ماهی خاویار نیز در بسیاری از کشورهای دیگر از جمله فدراسیون روسیه ، ایتالیا ، آلمان ، لهستان ، اسپانیا ، ایالات متحده آمریکا ، چین ، بلژیک و مجارستان رخ می دهد. با این حال ، تولید این فعالیتها در گروه آماری FAO "ماهیان خاویاری نی" گنجانده شده است ، بخشی به این دلیل که کشورهای مربوطه گونه دقیق پرورش داده شده را بیان نمی کنند و بخشی دیگر به دلیل اینکه برخی از تولیدات از هیبرید است.

زیستگاه و زیست شناسی

در حوضه های رودخانه آغاز و اواسط قرن بیستم ، صیدهای بزرگ سالانه (به اندازه چند صد تن) به ترتیب کمتری انجام می شد. ماهیان خاویاری سیبری گونه ای از آب شیرین است ، اما در رودخانه هایی که یافت می شود به فواصل طولانی مهاجرت می کند. برخلاف سایر ماهیان خاویاری ، میزان تخم ریزی در دوره مهاجرت زایشی همچنان ادامه دارد. بلوغ دیر اتفاق می افتد ، زیرا رشد در این شرایط سرما آهسته است ، بسته به منشا آنها بین 10 تا 17 سال برای مردان و 12 تا 20 سال برای زنان است. بزرگسالان هر دو جنس دارای کانال های مولر هستند. مجرا حدود یک سوم حفره شکم را اشغال می کند و از طریق دریچه یک جهته با کانال مولر مرتبط است. این گونه از گروه ماهیان خاویاری با تعداد کروموزوم حدود 250 است.

این گونه ها می توانند در دمایی که دامنه وسیعی دارد ، از فقط 1 درجه سانتیگراد تا 25-26 درجه سانتیگراد زندگی کنند. نسبتاً به مقدار اکسیژن کم مقاوم است اما در چنین شرایطی وزن اضافه نمی کند.

تأمین بذر

به دلیل محصولات مختلفی که از پرورش ماهیان خاویاری به فروش می رسد ، نرها و ماده ها جداگانه نگهداری می شوند. عدم وجود بدشکلی جنسی منجر به توسعه چندین روش جنسیت دادن ماهیان نابالغ شد: بیوپسی و مشاهدات ، دوز مصرفی با استفاده از لاسماتیک و اسکن اولتراسوند. این به طور معمول در حدود 3 سال انجام می شود. سپس نرها فروخته می شوند. ماده ها چندین سال نگهداری می شوند و رشد می کنند تا زمانی که به اندازه کافی بالغ شوند و بتوانند خاویار تولید کنند. سپس آنها را برای گوشت برداشت می کنند. بعضی ممکن است برای تولید مثل در آینده نگهداری شود.

مولد

ماهیان خاویاری سیبری گونه ای گونوخوریست است. شرایط پرورش در مزارع به طور کلی مطلوب تر از شرایط طبیعی منشا آن است و بلوغ و خرید بچه ماهی خاویار خیلی زودتر اتفاق می افتد . در مردان تقریباً 6 ساله و در زنان به طور کلی در شرایط معتدل 7 ساله.

مدیریت دام پرورشگاهی با این واقعیت که ماده ها هر ساله تخمک گذاری نمی کنند (فقط با چند مورد استثنائی) پیچیده است و همه آنها همزمان نیستند. بنابراین ، برای یک گروه خاص ، تعداد زنان بالغ به دست آمده سالانه می تواند بین 35 تا 63 درصد سهام متفاوت باشد. با کنترل دمای آب ، می توان تخم را در یک دوره طولانی ، یعنی دسامبر - مه ، بدست آورد.

تولید ورلینازیسون

تولید ورنیالیزاسیون و تحریک هورمونی برای بدست آوردن محصولات جنسی با کیفیت خوب انجام می شود. انواع مختلفی از هورمون می تواند مورد استفاده قرار گیرد ، از جمله عصاره ماهیان خاویاری یا هیپوفیز کپور یا آنالوگهای هورمون آزاد کننده گنادوتروفین (GnRHa). مشکل اصلی این است که بتوان لحظه مناسب برای تزریق هورمون را تعیین کرد ، به عبارت دیگر . حیوانات را در مناسب ترین حالت فیزیولوژیکی انتخاب کرد. تاریخچه موجودی ، اندازه فولیکول های تخمدان ، همگن بودن آنها ، شکل ظاهری آنها ، موقعیت وزیکول جوانه ای و صلاحیت بلوغ فولیکول های تخمدان از معیارهای مفیدی است که باید هنگام تصمیم گیری بررسی شود.

ماساژ شکم و برداشت تخم ها

تخم ها را با ماساژ مکرر شکم در فواصل دو ساعته یا (بهتر از آن بهتر) با انجام لاپاراتومی کوچک برداشت می کنند. چندین بخیه برای بسته شدن دهانه وارد می شود. در حین عمل ، حیوان از طریق دهان یک جریان آب دریافت می کند. میزان برداشت از 8 تا 14 درصد از وزن زنده ماده متفاوت است. تخمها غالباً به شکل بیضی ، قهوه ای و . یا به رنگ سبز تیره هستند و طولانی ترین اندازه گیری آنها 3.0 تا 3.8 میلی متر است. در هر گرم بین 35 تا 45 تخم وجود دارد و آنها چندین سبک میکروبی دارند.

نرها به طور مکرر دهها میلی لیتر اسپرم تولید می کنند ، که با استفاده از یک لوله انعطاف پذیر کوچک که با دقت وارد سوراخ دستگاه تناسلی می شود ، جمع می شود. لقاح با استفاده از تکنیک هایی انجام می شود که چندین دهه قبل کامل شده اند.

جوجه کشی

تخمهای بارور شده باید تحت درمان ضد چسب قرار گیرند تا از جمع شدن آنها در طی جوجه کشی جلوگیری شود. تصفیه در سوسپانسیون خاک رس آبی اغلب انجام می شود و گاهی اوقات از شیر استفاده می شود. تخمها پس از شستشو در دستگاههای جوجه کشی ، معمولاً شیشه های Zoug یا ظروف مک دونالد قرار می گیرند.

رشد و نمو جنین در حدود 6 روز در دمای 13 تا 14 درجه سانتی گراد انجام می شود. سپس لاروهای طبیعی را می توان به راحتی انتخاب کرد ، زیرا به دلیل فوتوتروپیسم مثبت است.

مهد کودک

ترتیب و مدت مراحل مختلف رفتار لارو به وضوح در دمای 17-18 درجه سانتی گراد تعریف شده است. در این شرایط ، لاروها باید اولین غذای خود را بین روزهای 9 تا 11 پس از جوجه ریزی دریافت کنند تا بتوانند نظر مشتری را بعد از خرید بچه ماهی خاویار جلب کنند، به عبارت دیگر پس از پایان کامل مرحله تغذیه درون زا. با دادن فوراً غذای ترکیبی به نتایج عالی (نرخ رشد و بقا) بدست می آید. دهانه ها (در عرض ، عرض و عمق 200 × 50 × 40 سانتی متر) در طی چهار هفته اول برای پرورش لارو مناسب هستند. میانگین وزن در 17 تا 18 درجه سانتیگراد حدود 500 میلی گرم است. عمق آب 15 تا 20 سانتی متر است. از مخازن دایره ای بعدی (2m F =) ممکن است برای انگشت گذاری استفاده شود

تکنیک های در حال رشد

پرورش ماهیان خاویاری سیبری را می توان با استفاده از طیف گسترده ای از سیستم ها: مسیرهای مسابقه ، مخازن دایره ای ، استخرهای بزرگ در کشاورزی فشرده ، استخرها و قفس ها پرورش داد. از قفس ها معمولاً در روسیه و اروگوئه استفاده می شود. همچنین آزمایشاتی بر روی ماهیان خاویاری عقب در سیستم چرخش مجدد انجام شده است.

در استخرها ، چگالی 1.5 تا 3.0 کیلوگرم در متر مربع بدون اکسیژن رسانی قابل پرورش است. در صورت تأمین اکسیژن اضافی ، تراکم 50 تا 80 کیلوگرم در متر مربع گزارش شده است. ماهیان خاویاری سیبری می توانند دمای بالاتر (25–26 درجه سانتیگراد) را تحمل کنند به شرطی که همزمان دو عمل احتیاط انجام شود ، یعنی عدم وجود غذا و تأمین سطح بالایی از اکسیژن. ماهیان خاویاری سایه را ترجیح می دهند و از نور مستقیم خودداری می کنند. از پوشش گیاهی زیر آب باید خودداری کرد زیرا ممکن است ماهی را در پیچ و خم علف های هرز به دام بیندازد.

منبع تغذیه

در اروپای غربی ، خوراک مورد استفاده عمدتا مبتنی بر گرانولهای تولید شده در بازار است که غالباً بسیار مشابه آنچه در کشاورزی قزل آلا استفاده می شود ، است. گلوله های اکسترود شده با پایداری بهتر آب بیشتر مناسب تغذیه ماهیان خاویاری هستند. میزان تغذیه در اروپای غربی به ندرت از 1.0 تا 1.5 درصد زیست توده بالاتر است ، یا حتی برای افراد بزرگتر حتی کمتر ، اما در فدراسیون روسیه میزان بالاتری (تا حدود چهار درصد) مشاهده شده است. در پرورش حوضچه ها ، مکان های توزیع غذا و خرید بچه ماهی خاویار متنوع است تا از تجمع رسوب در اطراف مناطق توزیع جلوگیری شود.

تکنیک های برداشت

ماهی با تور متمرکز می شود. سپس آنها یا با تور فرود (اندازه کوچک و متوسط) گیر می شوند و یا برای افراد بزرگ جابجا می شوند.

رسیدگی و پردازش

با توجه به خاویار ، مراحل اصلی فرآوری عبارتند از: انتخاب زن ، نگه داشتن در آب روان برای مدتی ، خیره کننده ، روده ، برداشتن تخمدان ها ، خنک کننده ، غربالگری ، شستشو ، توزین ، نمک ، تخلیه ، کنسرو ، برچسب زدن و نگهداری. هر مرحله از اهمیت برخوردار است ، اولین (انتخاب زن) مهمترین مرحله است.

هزینه های تولید

هیچ اطلاعاتی ارائه نشده است.

در حال حاضر هیچ آسیب شناسی خاصی در ارتباط با این گونه وجود ندارد. با این حال ، به انواع مختلف باکتریوز [یرسینیوز ، ویبریوز و میکسوباکتریوز (که امروزه فلاوباکتریوز نامیده می شود)] حساس است. درمان هایی برای کنترل این بیماری در دسترس است و واکسیناسیون اقدامات پیشگیرانه را امکان پذیر می کند. در مرحله لارو ، مدیریت خوب غذا احتمالاً با جلوگیری از پیشرفت آدم خواری ، این خطرات را کاهش می دهد. درصد بسیار کمی از حیوانات دچار تغییر شکل می شوند. که در نهایت می تواند منجر به از دست دادن تعادل ، مشکل در تغذیه و در نهایت مرگ شود. منشا این آسیب شناسی که مختص این گونه نیست ، ناشناخته مانده است. تأمین کنندگان

تخصص آسیب شناسی

هیچ اطلاعاتی ارائه نشده است.

بازار و تجارت

محصولات خاویاری به بازار عرضه می شود تا مردم با خرید بچه ماهی خاویار سلامتی خود را تضمین کنند، به گفته کشور. این ماهی ممکن است به صورت زنده (بین یک تا دو کیلو در چین) ، یا کامل ، فیله یا دودی فروخته شود. برای تخمهای بارور شده و آلوین ها برای پرورش وجود دارد. آلوین همچنین برای تولید مجدد مواد غذایی مجدد (فدراسیون روسیه) و برای آکواریوم سازی ها تولید می شود. سرانجام ، از نوجوانان برای تهیه ماهی دریاچه برای ماهیگیری تفریحی استفاده می شود. مزارع پرورش ماهی می توانند 3 تا 4 یورو برای هر کیلو در اروپای غربی و مرکزی برای ماهیهایی با اندازه مناسب برای مصرف انسان بدست آورند. در حالی که به نظر می رسد این ارزش در روسیه و چین بیشتر باشد (8 تا 11 یورو برای هر کیلو).

وضعیت و روندها

به نظر می رسد بازار بین المللی خاویار . که طی دهه 1980 بین 200 تا 300 تن در سال تخمین زده شده است ، به دلیل عدم علاقه حمل و نقل هوایی کاهش یافته است. رقابت بین تولید کنندگان مختلف خاویار به زودی افزایش می یابد.

مسائل اصلی

پراکندگی گسترده گونه ها منجر به فرار برخی حیوانات به مناطقی شده است. که با زیستگاه اصلی خود فاصله زیادی دارند. دریای بالتیک و شمال ، حوضه در فرانسه و ریو نگرو در اروگوئه. جالب است بدانید که ، علیرغم ذخیره مجدد فشرده ای که در بعضی از مناطق دریای بالتیک طی دهه 1960 انجام شد. به نظر نمی رسد که این گونه در آنجا تثبیت شده باشد. یک دلیل برای این احتمالاً سهولت قابل توجهی است که می توان آن را گرفت.

ساخت سدها ، صید بی رویه و آلودگی عامل وخامت عمده ای در وضعیت جمعیت طبیعی است. که به عنوان آسیب پذیر یا در معرض خطر در نظر گرفته می شوند. در سطح جهانی ، بیشتر گونه های ماهیان خاویاری تهدید می شوند. و ماهیان خاویاری سیبری نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

ماهیان خاویاری سیبری هویت بازار بین المللی مشخصی ندارند. این در حال رقابت با سایر گونه های ماهیان خاویاری است. که دارای پتانسیل رشد بیشتر و / یا یک تصویر تجاری ثابت هستند.

شیوه های پرورش آبزیان مسئولانه

به منظور حفظ گونه ها و حمایت از تولید مبتنی بر حیوانات پرورشی . باید نوعی شناسایی قانونی و اساسنامه ای برای پرورش آنها ایجاد شود. ماهیان خاویاری سیبری تقریباً در همه جا بومی نیستند. با این حال ، مقررات حاکم بر پرورش گونه های غیر بومی از کشوری. به کشور دیگر متفاوت است و منجر به رقابت ناعادلانه می شود.

  • عرفان مسعودی پوری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی