مشتاق نیوز

بررسی خبر به صورت مشتاقانه

مشتاق نیوز

بررسی خبر به صورت مشتاقانه

اگر به این‌ها سابقه دو دوره حضور در شورای شهر تهران و کلی عنوان و جایگاه دیگر را هم اضافه کنیم، به قول علی پروین یک تریلی سنگین هم این همه عنوان و لقب را نمی‌تواند بکشد! 


آن‌وقت به بهانه دیر اعلام شدن اسمتان از بلندگوی ورزشگاه دست به ضرب و شتم می‌زنید!


شما مثلا نماینده ورزشکاران ایران هستید. آیا قهرمانی که تاخیر در اعلام ورود نامش از بلندگوی ورزشگاه، پاسخش چک و لگد است و بعد هم با افتخار مصاحبه می‌کند و به این رفتار می‌بالد، شایستگی نشستن بر مسند نماینده ورزشکاران ایران را دارد؟ 


ما که سال‌هاست از فدراسیون تکواندو و اصلاح امور در آن تشکیلات قطع امید کرده‌ایم و اگر نبود آن نابه‌سامانی این تشکیلات، پاسخ چنین رفتار زننده‌ای فقط یک محرومیت یک ساله نبود.


اما هرچه هست، کاش خودتان پی به رفتار زشت‌تان برده باشید آقای ساعی.


کاش همین فردا دو خطی بنویسید و از همه جایگاه‌های ورزشی‌تان استعفا دهید، به امید روزی که به سطحی از صلابت نفس رسیده باشید که بدانید درخت هرچه بارش بیشتر است، افتاده‌تر است!


اگرچه داشتن چنین انتظاری از شمایی که قدرت بازوی‌تان را بر قدرت تکلم و تدبیرتان مقدم می‌دانید، سخت و دشوار است اما امیدمان به قوه عاقله در کمیته ملی المپیک است. جایی که شاید قانع‌تان کنند که دیگر شایستگی یدک کشیدن نمایندگی ورزشکاران ایرانی را ندارید و اگر نپذیرفتید قطعا راهکارهای قهری در این زمینه در اختیارشان است. 
باشد که مدارا نکنند و به فکر آبروی ورزشی باشند که الگویش پهلوانی چون غلامرضا تختی بوده است.

 

حزب ملی اسکاتلند روز شنبه همزمان با دست و پنجه نرم کردن انگلیس با کووید ۱۹ و تأثیر بریگزیت، "نقشه‌راهی برای همه‌پرسی" منتشر کرد و برنامه‌هایی برای رأی‌گیری دوباره استقلال اسکاتلند ارائه داد.

 به نقل از رویترز، بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس که باید با همه‌پرسی جدید موافقت کند، این‌طور استدلال می‌کند که بعد از رد استقلال توسط رأی‌دهندگان اسکاتلندی در ۲۰۱۴، دیگر نیازی به رأی‌گیری تازه نیست.

 

اما حزب ملی اسکاتلند گفته است اگر در انتخاباتی که برای ۶ مه (۱۶ اردیبهشت) برنامه‌ریزی شده اکثریت پارلمانی را به دست بیاورد، لایحه خود را تصویب می‌کند تا پس از پایان همه‌گیری کووید ۱۹، همه‌پرسی برگزار شود.

 

این حزب می‌گوید دولت انگلیس یا مجبور خواهد شد با همه‌پرسی موافقت کند یا به منظور مخالفت با مبنای حقوقی همه‌پرسی، باید اقدام قانونی انجام دهد.

 

به گفته حزب در تاریخ ۲۴ ژانویه، این چالش قانونی شدیداً مورد مخالفت حزب ملی اسکاتلند قرار می‌گیرد.

 

نظرسنجی‌ها حاکی از آن است ملی‌گرایان اسکاتلند در صدد کسب اکثریت بی‌سابقه‌ای در انتخابات پارلمان اسکاتلند هستند.

 

اسکاتلندی‌ها در همه‌پرسی سال ۲۰۱۴ به نسبت ۵۵ در مقابل ۴۵ درصد، علیه استقلال رأی دادند اما موضوع بریگزیت و نحوه رسیدگی دولت بریتانیا به بحران کووید ۱۹، حمایت از حزب ملی اسکاتلند را افزایش داده و اکثر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد اکثریت در حال حاضر موافق جدایی اسکاتلند از بریتانیا هستند.

 

نظرسنجی که روز شنبه در وب‌سایت The Times منتشر شد، تهدید بالقوه دیگری را برای آینده بریتانیا نشان داد؛ آن هم اینکه ۵۱ درصد رأی‌دهندگان ایرلند شمالی گفته‌اند خواهان یک همه‌پرسی در مورد آینده خود در ۵ سال آتی هستند، در حالی که ۴۴ درصد با این همه‌پرسی مخالف بودند.

 

طبق این نظرسنجی، ۴۲ درصد مردم ایرلند شمالی حامی ایرلند متحد هستند، در حالی که ۴۷ درصد با جدایی ایرلند شمالی از بریتانیا مخالف هستند.

بریتانیا متشکل از ولز، اسکاتلند، ایرلند شمالی و انگلیس است.

  • عرفان مسعودی پوری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی